Felnőtt M.E.S.E.

„Felnőtt MESE” programunk egyre népszerűbb, köszönhetően a rugalmas beosztásnak, és annak a lehetőségnek, hogy többféle stílus, és tudásszint ellen lehet gyakorolni edzői felügyelet mellett. Az edzések 90 percesek. Semmi nincs kőbe vésve, de általában a következő forgatókönyv szerint zajlanak:

  1. Alapos bemelgítés / beütés
  2. Kosarazós feladatok (technikai vagy taktikai fókusszal)
  3. Játékos feladatok (ahol a korábban gyakoroltak egyből meccsszituációban alkalmazhatók)

 

Kiket várunk?

  • 18 éves kor fölött minden jó amatőrt
  • aki szeretne másokkal is edzeni, és csapatbajnokságban indulni.

Mennyien vagyunk?

Nagyon népszerű programunk, közel 20 egyformán magas szinten teniszező 25 – 40 év közötti játékossal. Az edzések pályánként 2-4 fővel zajlanak, de a tavaszi és őszi szezonban mindenki bizonyíthat tétmeccsen is, egyelőre Budapest II. osztályban.

Mi a cél?

Sok jól teniszező amatőr játékosnak nehézséget jelent a következő szintre lépni. Ez adódhat technikai vagy taktikai bizonytalanságokból, a meccsrutin hiányából, vagy a megfelelő lehetőségek, partnerek megtalálásának nehézségeiből. A magánórák ezeknek a problémáknak csak egy részét oldják meg, ráadásul egyre borsosabb áron. A M.E.S.E. felnőtt csapatának keretein belül ezen kérdések mindegyikére meg tudjuk adni a megfelelő választ egyéni és páros elemek ötvözésével!

 

shop giày nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcf5 fashionshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcm