Cardio Tenisz

Megérkezett a világszerte méltán népszerű Cardio Tenisz Magyarországra!!!

Ha szórakoztató mozgásra vágysz, és már unod a konditermek egyszerűségét és fitness programjait, akkor gyere és próbáld ki a Cardio Teniszt!!

A Cardio Tenisz egy csoportos tenisz-fitness edzés, amely felpörget és feltölt energiával. Itt nem számít a kor és a tenisztudás, csak az élmény, a mozgás és a társaság. Az edzés célja nem a tenyeres és fonák ütések technikájának tökéletesítése, hanem az egészségi szint fejlesztése a tenisz segítségével. Hogyan lehet egy óra alatt több száz kalóriától könnyedén megszabadulni? A választ a Cardio Tenisz edzésen megkapod, ahol egy speciális mérőeszköz az óra végén megmutatja az elégetett kalória mennyiségét, valamint azt is, hogy miben kell még fejlődnöd és változtatnod a jobb edzettségi és egészségi szint elérése érdekében.

Használd ki az ingyenes próba edzés lehetőségét, és regisztrálj most telefonon vagy e-mailben a MESE elérhetőségein!

Figyelem! Az edzéseket csak Cardio Tenisz edzők tarthatják, kizárólag a Cardio Tenisz logoval ellátott teniszklubokban.

 

shop giày nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcf5 fashionshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcm