Adult Clinics

Adult clinics – intenzív teniszhétvégék

Külföldön bevett, és jól működő program az “adult clinic”, ami egy intenzív hosszú teniszhétvégét takar. Az alábbi programok – annak érdekében hogy elérjék céljukat – minimális időtartama 6 óra, amely egy hétvége alatt (szombat–vasárnap) lebonyolítható.

A következő variációkat ajánljuk:

  1. Technikai hétvége
  2. Egyéni pontjáték – stratégia és taktika
  3. Páros pontjáték – stratégia és taktika

Kiket várunk:

A program akkor hatékony, és élvezetes, ha hasonló tudású játékosok vesznek részt rajta. Azt, hogy milyen szintű teniszezők jelentkezését várjuk, mindig az aktuális hirdetésben pontosítjuk. Egy kis segítséget az önértékeléshez itt találsz.

Legfontosabb jellemzők:

  • Edzés időtartama: 2 x 180 perc (szombat és vasárnap)
  • Létszám: 4 – 8 fő
  • Pályák: létszámtól függően több pályát használva

Mi a cél?

Megcélzottan foglalkozunk a játék egy szegmensével, hogy az órák végén személyre szabott visszajelzést adhassunk a résztvevőknek. Egy hétvége nyilván nem elég gyökeres változások eléréséhez, de nem is ez a cél. Azt szeretnénk, ha mindenki fontos tapasztalatokkal távozna, megértené azt a 2-3 leglényegesebb aspektusát a játékának, amin később önállóan is tud dolgozni.
 

shop giày nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcf5 fashionshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcm