Teniszprogramok

EZ A M.E.S.E. MINDENKIEK SZÓL!

A teniszprogram összeállításának alapját a magyar teniszéletben eltöltött közel 20 év, valamint az amerikai és ausztrál akadémiákon szerzett tapasztalatok adják. Az edzők széleskörű nemzetközi tapasztalataira építve hisszük, hogy egy átfogó, minden részletre figyelmet fordító, átgondolt programmal itthon is külföldi színvonalú oktatást, és klubot lehet építeni.

Kortól, és tenisztudástól függően más edzésprogram, és metodológia szükséges ahhoz, hogy a lehető legtöbbet profitáljon a játékos a pályán eltöltött időből. Ezért az összeállításnál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt. A filozófiánk azonban ettől független, az összes programra egységesen igaz.

 

shop giày nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcf5 fashionshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcm