Rólunk

Filozófiánk

Sokan azt hiszik, hogy a versenysport minden más feladásával jár. Ezzel mi nem értünk egyet, és olyan alternatívát kínálunk, ami nem állít tizenéves fiatalokat olyan súlyos válaszút elé, hogy “tanulás vagy sport”.

Támogatni szeretnénk mindenkit egy hosszú úton, ami nem feltétlenül a Grand Slam győzelemhez vezet, ahol a tenisz nem cél, hanem eszköz a személyes fejlődéshez. Mindegy, hogy profi teniszről, egyetemi ösztöndíjról, vagy házi versenyről beszélünk, célunk, hogy olyan jól képzett játékosokat neveljünk, akik a tenisz révén kiemelkednek társaik közül, és jobban megállják a helyüket az életben. Programunk mind a pályán mind pedig a pályán kívül magas követelményeket támaszt a játékosokkal szemben, hogy mindenki a legtöbbet tudja kihozni magából.

Olyan egyesületet szeretnénk létrehozni, ahova mindenki szívesen jön edzeni, ahol az alapvető emberi értékek legalább olyan fontosak, mint maga a sport. Ennek megteremtéséhez olyan edzői gárdára van szükség, akik szakmailag felkészültek, egyetértenek a filozófiával, és be is tudják azt építeni a mindennapi munkájukba. A körülmények így mindenki számára adottak ahhoz, hogy az edzéssel eltöltött időből a lehető legtöbbet profitáljon.

 

shop giày nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcf5 fashionshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcm