M.E.S.E. Tenisz Nyílt nap 2015
M.E.S.E. Tenisz Nyílt nap 2015

M.E.S.E. Tenisz Nyílt nap 2015

2015 május 30-án 10:00-14:00-ig nyílt napot tart a M.E.S.E. Teniszklub. Ennek alkalmából kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatják nálunk ingyenesen a teniszt és megismerkedhetnek klubunkkal. Az ütőt és labdát mi biztosítjuk, a hozzánk betérőknek annyi a dolguk, hogy sportruházatban jöjjenek. Érkezéskor mindenki kap a bejáratnál egy térképet az állomások helyszínével. Akik az útvonalon végigmennek edzőink segítségével, és teljesítik játékos feladatainkat, azokat célban egy emléklap és egy „MESE MENÜ” kupon várja. Ez egy kis kedvesség a vendégeinknek, amit még a helyszínen felhasználhatnak a parkon belül található hangulatos Country Grill étteremben.

A programban szerepel egy tenisz bemutató is, amely során többek között Kardhordó Szilárd többszörös korosztályos bajnok és korosztályos válogatott kerettag hajt végre néhány szórakoztató trükköt.

Nem csak olyanoknak ajánljuk ezt a rendezvényt, akik még nem próbálták ki magukat teniszpályán, egyaránt várjuk azokat is, akik már rendelkeznek valamilyen tapasztalattal a sportágat illetően, és szeretnének beiratkozni valamelyik tanfolyamunkra vagy táborunkra.

A nyílt nap végén Tombolát húzunk a gyerekeknek, apró ajándékokkal, hiszen nem szeretnénk, ha bárki üres kézzel menne haza. Lehet nyerni matricát, hűtő mágnest és akár rezgéscsillapítót is.

További információk:

Programok:
10:00-11:30-ig játékos feladatok gyerekeknek és felnőtteknek.
11:30-12:00-ig tenisz bemutató
12:00-12:30 ebéd, amihez minden látogatónknak ajándékba adunk egy MESE MENÜ kupont.
12:30-kor tombola a gyerekeknek
12:30-14:00-ig ingyenes egyéni és csoportos foglalkozások edzőkkel

Elérhetőség:
telefonszám: 0630 692 2890 (Takács Ágnes)
e-mail cím: [email protected]
honlap: www.mesetenisz.hu

Megközelítés:
Tömegközlekedéssel: 61-es villamos, Vadaskerti úti megálló, 200 méter séta lefelé
Autóval: 1021 Bp, Vadaskerti út 1-3.

FIGYELEM! Az előzetesen e-mailben regisztrálók között kisorsolunk egy 10.000 Ft-os kupont, ami felhasználható nyári táborra vagy tanfolyami órára.

 

(soha nem jelenik meg!)

shop giày nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcf5 fashionshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcm