Árak

Mivel a M.E.S.E. teniszpálya üzemeltetéssel nem foglalkozik, a sporttelepen mint bérlők vagyunk jelen. Ez azért fontos, mert a lefoglalt pályákért az egész szezonra felelünk, a bérleti díját előre rendeznünk kell. Ebből a helyzetből adódóan minden programra egységesen igaz, hogy a teljes költség két elem összegéből adódik:

  1. Szezondíj: a fix költségek fedezésére szolgál (pályabérlet, klub működtetésével kapcsolatos költségek, felszerelések, stb…). A szezondíjat egy összegben, a megadott határidőig kérjük rendezni.
  2. Fix havidíj: az oktatás díja.
    1. Csoportos edzések esetén hó elején, előre fizetendő.
    2. Maganóránál a lejátszott órak alapján hó végén egy összegben kérjük rendezni.

 

Pótlások / lemondások

Pótlást abban az esetben áll módunkban biztosítani, amennyiben az órát (magán és csoportos edzés esetén egyaránt) legkésőbb 24 órával a kezdés előtt írásban, a [email protected] e-mail címen lemondják. Csoportos edzésekről való hiányzás esetén a havidíj csökkentése nem áll módunkban, egyéni megbeszélés alapján pótlási lehetőséget biztosítunk az elmaradt órák lejátszására. Magánórák esetében az oktatás a lejátszott órák arányában fizetendő, a lemondási határidő betartása mellett.

 

MESE Tenisz arlista 2014

MESE Tenisz arlista 2015

 

[A feltüntett árak bruttó árak.]

 

shop giày nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcf5 fashionshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcm